foto Marcia de Boer

Ik ben Marcia de Boer, 42 jaar en gelukkig getrouwd met mijn rots (je) in de branding Jeroen. Samen zijn wij de trotse ouders van onze heerlijke dochter Isa. Van origine ben ik een Amsterdamse in hart en nieren, maar ik ben nu alweer 13 jaar happy in Wateringen.

Ik leef mijn leven graag met passie en geniet intens van de kleine dingen in het leven. Hierbij hoort voor mij ook het leven beleven met soms zijn diepe dalen en hiervoor niet weglopen. Door het juist aan te gaan, geeft het uiteindelijk meer verdieping en zo leef ik uiteindelijk intenser.

 

Eigen ervaring

ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het kanIk durf mijzelf kwetsbaar op te stellen in welke vorm dan ook, waardoor ik een rijk gevoelsleven heb. Hierbij volg ik altijd mijn intuïtie, want dat voelt goed voor mij. Ik sta positief in het leven. Dat is mijn kracht. Daarnaast kijk ik graag met een open blik de wereld in en wil ik blijven leren.

Met kinderen heb ik altijd al een goeie klik gehad. En heb ze graag om mij heen. Wat beweegt ze? Waar liggen hun verlangens en waarom? Het zijn vragen die me altijd al bezig hielden. Juist doordat ik pas rond mijn 30e de zwaarte van mijn eigen rugzak ging voelen en deze langzaam ben gaan uitpakken, is de keuze voor Kindercoaching een logische stap geweest voor mij. Alles viel op zijn plek tijdens de opleiding die ik via de Magie van Kindercoaching heb gevolgd. Ik weet uit eigen ervaring hoe belangrijk het is om juist wél over je gevoelens te praten en ze niet weg te stoppen. Dit lucht zo op! Het is een groeiproces wat vaak gepaard gaat met tijd, liefde en geduld. Vallen en opstaan. Immers, een kind hoort te stralen en intens van het leven te genieten. Onbezorgd te zijn. Als dit niet het geval is dan help ik jouw kind graag weer zijn of haar weg hierin terug te vinden.