Kindercoaching Westland en omgevingKindercoaching Westland, Delft, Rijswijk, Den Haag en omgeving. Voor de momenten dat het even niet zo lekker loopt en je een helpende hand nodig hebt.

Soms gaat het even niet zo lekker met je kind. Jij als ouder merkt dat er iets is, dat het als het ware vast zit. Kindercoaching is een manier van ontdekken wat goed bij jouw kind past. Waar wordt je zoon of dochter blij van? En hoe weet je dat? Als kindercoach ga ik samen met jouw kind in een rustige en veilige omgeving op een speelse en creatieve manier op ontdekkingstocht. Je kunt het zien als een wandeling. Soms een kort stukje en soms een wat langer stuk om te zien wat we onderweg allemaal tegenkomen wat jouw kind weer verder kan helpen. Samen gaan we op zoek naar wat jouw kind zo uniek maakt en welke mooie eigenschappen je zoon of dochter heeft. Totdat je kind genoeg heeft ontdekt en weer alleen verder kan.

Een kindercoach is geen therapeut. Als kindercoach ga ik met mijn open en positieve houding uit van de eigen kwaliteiten en mogelijkheden van jouw kind. Mijn uitgangspunt is zijn of haar belevingswereld. We kijken vooral naar de toekomst. En dit alles met een open, positieve en warme houding. Ik wil jouw kind vooral laten inzien wat het allemaal in huis heeft. Een schatkist aan talenten! Deze talenten en kwaliteiten gaan we tijdens de kindercoaching inzetten om zijn of haar doelen te bereiken. En het allerbelangrijkste is dat jouw kind zich weer lekker gaat voelen en volmondig kan zeggen: “Ik leef!”